sobota 14. března 2015

Kevin Hearne - Gaiin štít

Název: Gaiin štít
Autor: Kevin Hearne
Žánr: urban fantasy
Série: Kroniky železného druida
Počet stran: 304
Nakladatelství: Laser-books
Facebookové stránky
V ČJ: vyjde v květnu 2015

Poslední druid, odvěký obránce země, to nikdy neměl lehké, spolu se svým věrným psem Oberonem se už mnohokrát střetl s celou řadou tvorů a bohů, které nijak zvlášť netrápilo, že by se měli objevovat pouze v mýtech.
Čarodějnice, které si chtějí podrobit elementála. Krokodýlí kněz a kočičí bohyně. Gnómové a koboldi rozpoutávající peklo před nákupním střediskem. Těm všem, a mnohým dalším, musí Atticus O'Sullivan čelit v jedinečné sbírce povídek a novel ze světa Kronik železného druida.
Dramatické příběhy plné humoru a magie tvoří nedílnou součást Atticových životních osudů. Nyní se v celosvětové premiéře vůbec poprvé objevují v souborném knižním vydání, které sám autor doplnil předmluvou a poznámkami k vnitřní chronologii série.

Kniha by měla v překladu vyjít v květnu 2015 u nakladatelství Laser-books.
Série Kroniky železného druida
   
Trapped (Iron Druid Chronicles, #5) Hunted (The Iron Druid Chronicles, #6) 16280678

2 komentáře:

  1. Vyzerá to zaujímavo. (: Prvá vec, čo ma napadla pri pohľade na obálku bola, že to dievča strašne vyzerá ako Ginny Weasleyová a chlapec ako Jace z TMI, až na tú briadku :D Nemôžem si pomôcť.

    http://zoniaworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tuhle knížku se neskutečně těším :) A moc mě pobavil předchozí komentář, protože teď jsem si té podoby s Ginny a Jacem všimla taky :D

    OdpovědětVymazat