sobota 28. prosince 2013

Patricia Briggs - Nocí zlomená (Mercy Thompson #8)

Název: Nocí zlomená
Původní název: Night Broken
Autor: Patricia Briggs
Žánr: urban fantasy
Série: Mercy Thompson
Díl v sérii: 8. díl
Počet stran: 352 (EN)
Nakladatelství: Fantom Print
V ČJ: vyšlo 7. května 2014

Nečekaný telefonát přinese Mercy zajímavou výzvu. Bývalá manželka jejího druha Adama má problémy a je na útěku před svým novým přítelem. Adam není z těch, kdo by odmítli žádost o pomoc – a Mercy to ví. Když se ale Christy usadí v Adamově domě, nedokáže se Mercy zbavit pocitu, že na celé situaci není něco v pořádku.
Brzy se její podezření potvrdí, když se dozví, že Christy nemá ani zdaleka dobré úmysly. Chce Adama zpátky a je ochotná udělat pro to cokoli, dokonce i obrátit Adamovu smečku proti Mercy.
Mercy se nemíní vzdát bez boje, objeví se ale mnohem větší hrozba. Christyin bývalý není jen špatný člověk – vlastně možná není vůbec člověk. A když se začnou hromadit mrtvoly, musí Mercy odsunout stranou osobní problémy a postavit se tvorovi, který může roztrhat na kusy celý její svět.


UKÁZKA Z KNIHY


Série Mercy Thompson

         

3 komentáře:

  1. Mohu se zeptat, zda je stanovené datum vydání? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V originále kniha teprve vyjde (březen 2014), proto je možné, že v překladu kniha vyjde až v druhé polovině roku, zatím není stanoveno přesnější datum. :)

      Vymazat
  2. je nejaka stranka kde se da kniha zdarma stahnout v AJ? a kdyby jste ji nekdo objevily muzete pls poslat na uj e-mail: fablethelostchapters@centrum.cz
    dekuji predem :)

    OdpovědětVymazat